Odoo CMS - a big picture

  Saammeko esitellä itsemme...
Olemme Kettenbach. Muualla olemme jo maailmankuuluja

Saksalainen Kettenbach on saksalainen jäljennösainevalmistaja. Kettenbachilla on pitkät perinteet jäljennösaineiden valmistuksessa. Vuonna 1955 Kettenbach toi markkinoille ensimmäisen K-silikoni-jäljennösaineensa nimeltä LASTIC 55, ja on siitä asti jatkanut uuden kehittämistä tinkimättömällä saksalaisella tarkkuudella. Nykyisin Kettenbach tunnetaan tuotemerkeistä kuten PANASIL tai uuteen kemiaan perustuva IDENTIUM. Ylpeinä voimme todeta, että  Saksan suosituin purentarekisterimateriaali on Kettenbachin FUTAR.
Uutena markkinoille on tuotu VISALYS TEMP, VISALYS VENEER sekä VISALYS CORE.
Ota Kettenbach-tuotteet käyttöösi ja huomaat niiden laadun ja ominaisuudet, jotka helpottavat sinun jokapäiväistä työtäsi.

 

Voisimme ehdottaa, että aloittaisit ihastumisen meihin lataamalla tuoreimman katalogimme, bitte schön!

Pääset tutustumaan meihin kunnolla ja emmekä piilota mitään yksityiskohtaa.
Jos tykkäät lukea tietoa tarkoista kovettumisajoista, Shore-kovuuksista tai vaikka lineaarisista muodonmuutoksista, on tämä katalogi on juuri Sinua varten.

Lataa katalogi klikkaamalla kuvaa.


 


... tai voit tutustua meihin pikaisesti vierittämällä alas tai soita 0456390289

 


Meidät on palkittu useasti

Teemme kaikkemme, jotta tuotteemme ovat alansa huippua. Olemme onnistuneet siinä mielestämme ja onneksi meidät on huomattu myös alan julkaisuissa. Olemme saaneet monia kunniamainintoja kliinisissä testauksissa. 

Odoo text and image block

Jäännöskosteutta? Ei hätää

Olemme kehittäneet jäljennösaineistamme superhydrofiilisiä. Kosteus leviää aineemme pinnalle salamannopeasti, kun jäljennösaine on vielä juoksevaa, eikä kosteus pääse pilaamaan jäljennöksen tarkkuutta. Voit siis jäljentää rauhassa ja me hoidamme muut tylsät tieteelliset yksityiskohdat.

Odoo text and image block
 
 

Meidät on pakattu käytännölliseen Jumbo-kasettiin!

Se on kehittämämme täysin uusi ja todella helppokäyttöinen
pakkaus Sympress-automikseriin. Tätä keksintöä käyttäjä kiittää varmasti!


1. Irrota suoja

Kierrä suojakorkkia vastapäivään

2. Kiinnitä sekoituskärki

Ohjurin ansiosta sekoittaja menee aina oikein päin paikoilleen ilman sovittamista.

Kenties voisimme siirtyä tuotteisiin?

Emmehän etene liian nopeasti?

Panasil

Panasil on A-silikonipohjainen (VPS) jäljennösaine. Meidät on luotu 1982 ja olemme kehittyneen ajan myötä valtavasti. Meidät on helppo irrottaa suusta ja jäännöskosteus ei meitä pelota. Me kyllä jäljennämme kruunut, sillat, proteesit ja implantit.

Odoo text and image block

Silginat - vastapurennan jäljentämiseen

Jos haluat alginaatin kaltaisen, mutta pitkäkestoisen jäljennösaineen, jota voi säilyttää pitkään ja joka ei muuta muotoaan, on Silginat juuri sinua varten. Silginatia voit käyttää alkumalleja varten ja vaikka väliaikaisten siltojen valmistamiseen. Minut on tehty A-silikonista.

Tässä pieni vinkki - etsi kaupastamme Visalys Temp. Sopii muuten hyvin yhteen Silginatin kanssa. Älä! ei tartte kiittää - jääköön tämä vain meidän keskiseksi salaisuudeksi. 


Odoo text and image block
Odoo image and text block

Identium - olen niin uniikki

Identium pohjautuu täysin ainutlaatuiseen kemiaan ja aine on  vinylisiloksaanieetteri (VSXE).
Nimen takana on ajatus yhdistää kaksi jäljennösainemaailmaa - A-silikoni ja polyeetteri.  - No mitä hyötyä siitä on, saatat kysyä?
Yhdistämisen ansiosta Identium on A-silikonin tapaan helppo irrottaa suusta, mutta juoksee kuin polyeetteri. Identium on VPS-aineiden tapaan neutraalin makuinen, eikä maistu pahalta kuten polyeetterit. Potilaasi saavat näin miellyttävämmän jäljennyskokemuksen. Mainitsinhan jo, että Identium on lisäksi superhydrofilinen, kuten muutkin tuoteperheemme jäsenet.


Lastic - ikä ei paina

K-silikonipohjainen Lastic oli tuotemerkkinä ensimmäinen silikonijäljennösaine maailmassa. Ja me Kettenbachilla sen teimme. Perinteet jatkuvat edelleen ja löydät minut edelleen tutussa pakkauksessa. Ah. niin perinteistä.Odoo text and image block
Odoo text and image block

Aineet + konesekoittaja -tarjous

Osta jäljennösaineita yli 500 €:lla, saat Sympress annostelijan hintaan 500 € (norm. 950 €).
Hinnat alv 0 %.

Ota ensin yhteyttä koskien tarjousta

Haluaisitko kysyä lisää Kettenbach-tuotteista

Soita 045 6390289 tai ota yhteyttä kaavakkeen kautta.
Tehdään yhdessä jäljentämisestä helpompaa.