Odoo CMS - a big picture

  Saammeko esitellä itsemme...
Olemme Kettenbach. Muualla olemme jo maailmankuuluja

Saksalainen Kettenbach on saksalainen jäljennösainevalmistaja. Kettenbachilla on pitkät perinteet jäljennösaineiden valmistuksessa. Vuonna 1955 Kettenbach toi markkinoille ensimmäisen K-silikoni-jäljennösaineensa nimeltä LASTIC 55, ja on siitä asti jatkanut uuden kehittämistä tinkimättömällä saksalaisella tarkkuudella. Nykyisin Kettenbach tunnetaan tuotemerkeistä kuten PANASIL tai uuteen kemiaan perustuva IDENTIUM. Ylpeinä voimme todeta, että  Saksan suosituin purentarekisterimateriaali on Kettenbachin FUTAR. Uutena markkinoille on tuotu VISALYS TEMP, VISALYS VENEER sekä VISALYS CORE ja CemCore. Ota Kettenbach-tuotteet käyttöösi ja huomaat niiden laadun ja ominaisuudet, jotka helpottavat sinun jokapäiväistä työtäsi.

 

Voisimme ehdottaa, että aloittaisit ihastumisen meihin lataamalla tuoreimman katalogimme, bitte schön!

Pääset tutustumaan meihin kunnolla ja emmekä piilota mitään yksityiskohtaa.
Jos tykkäät lukea tietoa tarkoista kovettumisajoista, Shore-kovuuksista tai vaikka lineaarisista muodonmuutoksista, on tämä katalogi on juuri Sinua varten. 

 


Lataa Kettenbach-tuotekatalogi

Autamme miellämme oikean tuotteen löytämisessä

 

Meidät on palkittu useasti

Teemme kaikkemme, jotta tuotteemme ovat alansa huippua. Olemme onnistuneet siinä mielestämme ja onneksi meidät on huomattu myös alan julkaisuissa. Olemme saaneet monia kunniamainintoja kliinisissä testauksissa. 

Odoo text and image block

Visalys® Fill  ja Flow Nano Hybrid Composite

Visalys® Fill on radiopaakki nanohybridipaikkamuovi, joka soveltuu kaikkiin I-VI-luokan täytteisiin. Se voidaan muotoilla erittäin helposti  ja se tekee vaikutuksen kestävyydellään.

Erityisesti kehitetty Flex Shade -värijärjestelmä mahdollistaa työskentelyn vain 7 värisävyllä esteettisissä restauraatioissa. Uusien nanohybridimateriaalien kameleonttiefektin ansiosta voit valita oikean värin nopeasti Flex Shaden avulla. Visalys Fillin miellyttävä käsiteltävyys ja tarttumattomuus helpottavat työskentelyäsi ja erinomainen kiillotettavuus johtaa nopeasti loistavaan lopputulokseen.

Odoo CMS - a big picture

Visalys® CemCore

Visalys® CemCore on kaksoiskovettuva, adhesiivisementointi- ja core-materiaali. Ainutlaatuinen Active-Connect-tekniikka (ACT) tarjoaa optimoidun sidoksen ja samalla Visalys® CemCorella on erinomainen stabiliteetti erityisen polymeeriverkostomuodostajan ansiosta, joten ainetta on helppo käyttää jopa ilman matriiseja.

Odoo CMS - a big picture

Visalys® Core

Visalys® Core on kaksoiskovetteinen, radiopaakkinen, fluoria sisältävä pilari ja juurinastojen sementointimateriaali. Ainutlaatuinen Active-Connect-tekniikka (ACT) varmistaa erinomaisen sidoksen kaikissa olosuhteissa.

Odoo CMS - a big picture

Visalys® Temp

Visalys® Temp on väliaikainen kruunu- ja siltamateriaali poikkeuksellisen kestäviin ja murtumia vastustaviin lyhytaikaisiin ja pitkäaikais-väliaikaisiin restauraatioihin, jotka perustuu monifunktionaaliseen akryylikomposiittiin. Visalys® Temp sopii väliaikaisten kruunujen, osakruunujen, siltojen, inlay ja onlay-paikkojen, laminaattien valmistukseen.

Odoo CMS - a big picture

Futar® D Fast

Futar®-tuoteperhe sisältää useita purennan rekisteröintiä varten suunniteltuja materiaaleja, joilla saadaan tarkat purentaindeksit. Kaikki materiaalit ovat A-silikoneja ja ne ovat tarkkoja korkean loppukovuuden ja käyttömukavuuden ansiosta.

Odoo CMS - a big picture

Jäännöskosteutta? Ei hätää

Olemme kehittäneet jäljennösaineistamme superhydrofiilisiä. Kosteus leviää aineemme pinnalle salamannopeasti, kun jäljennösaine on vielä juoksevaa, eikä kosteus pääse pilaamaan jäljennöksen tarkkuutta. Voit siis jäljentää rauhassa ja me hoidamme muut tylsät tieteelliset yksityiskohdat.

Odoo text and image block
 
 

Panasil

Panasil on A-silikonipohjainen (VPS) jäljennösaine. Meidät on luotu 1982 ja olemme kehittyneen ajan myötä valtavasti. Meidät on helppo irrottaa suusta ja jäännöskosteus ei meitä pelota. Me kyllä jäljennämme kruunut, sillat, proteesit ja implantit.

Odoo CMS - a big picture

Silginat® - vastapurennan jäljentämiseen

Jos haluat alginaatin kaltaisen jäljennösaineen, jota voi säilyttää pitkään, ja joka ei muuta muotoaan, on Silginat juuri sinua varten. Silginatia voit käyttää alkumalleja varten ja vaikka väliaikaisten siltojen valmistamiseen. Minut on tehty A-silikonista.

Tässä pieni vinkki - etsi kaupastamme Visalys Temp. Sopii muuten hyvin yhteen Silginatin kanssa. Älä! ei tartte kiittää - jääköön tämä vain meidän keskiseksi salaisuudeksi.
Odoo CMS - a big picture

Identium - olen niin mukava

Identium pohjautuu täysin ainutlaatuiseen kemiaan ja aine on vinylisiloksaanieetteri (VSXE). Nimen takana on ajatus yhdistää kaksi jäljennösainemaailmaa - A-silikoni ja polyeetteri. 
- Hyödyt, saatat kysyä?
Yhdistämisen ansiosta Identium on A-silikonin tapaan helppo irrottaa suusta, mutta juoksee kuin polyeetteri. Identium on VPS-aineiden tapaan neutraalin makuinen, eikä maistu pahalta, kuten polyeetterit. Potilaasi saavat näin miellyttävämmän jäljennyskokemuksen. Mainitsinhan jo, että Identium on lisäksi superhydrofilinen, kuten muutkin tuoteperheemme jäsenet.


Meidät on pakattu käytännölliseen Jumbo-kasettiin!

Se on kehittämämme täysin uusi ja todella helppokäyttöinen
pakkaus Sympress-automikseriin. Tätä keksintöä käyttäjä kiittää varmasti!


1. Irrota suoja

Kierrä suojakorkkia vastapäivään

2. Kiinnitä sekoituskärki

Ohjurin ansiosta sekoittaja menee aina oikein päin paikoilleen ilman sovittamista.

Haluaisitko kysyä lisää Kettenbach-tuotteista

Soita 045 6390289 tai ota yhteyttä kaavakkeen kautta.
Tehdään yhdessä jäljentämisestä helpompaa.